Beersel
The Beersel Blast

 • 13-18 jaar
 • Engels

Beersel
1e - 6e MIDDELBAAR

The Beersel Blast

Ons centrum in Beersel nodigt je uit voor een bruisend en zeer gevarieerd Engels taalkamp. In de namiddag strijd je voor de overwinning tijdens het tennis- en volleybaltornooi, of waag je je met je nieuwe vrienden aan unihockey, ball bouncer of muurklimmen. Verzamel jij met je team de meeste punten tijdens de Total Wipeout Games? De avondactiviteit is telkens pure fun, zoals een bosspel, een talentenshow of bowling. Hoogtepunt van de week wordt de daguitstap naar Walibi !  Beersel will blast you away!

PROGRAMMA

Het Beersel Blast taalkamp heeft alles in petto om je Engels op een leuke manier bij te schaven. Elke dag hebben we een vast dagprogramma met de ideale mix van taal en fun.

 • Voormiddag: 3 uur Engelse workshops door ervaren taalmonitoren, met nadruk op communicatie.
 • Namiddag: tal van sportieve activiteiten (tennis- en volleybaltornooi, unihockey, ball bouncer, zwemmen in open lucht, minigolf, muurklimmen …) of culturele activiteiten. Wie wil kan ook zijn Engels oefenen in de studie of remediëring.
 • Vooravond: taalatelier om je Engels nog verder in te oefenen.
 • Avond: bowling, hiphop, urban dance, popping, muziekquiz, talent show, bosspel, fuif …
 • Total Wipeout Games: een leuk en origineel spel waarbij verschillende ploegen het tegen elkaar opnemen in een parcours met als doel om zoveel mogelijk punten te verzamelen.
 • Initiatie zelfverdediging (keuzeactiviteit)
 • DJ workshop (keuzeactiviteit) : leer je favoriete muziek mixen.
 • Daguitstap naar Walibi
 • Voertaal Engels

Naast dit programma is het hier mogelijk om Engels te combineren met:

ACCOMMODATIE

In verblijfscentrum ‘Hanenbos’ (met 15 ha bos) geniet je van de fantastische ligging vlak naast het Provinciedomein van Huizingen. Met zijn talrijke troeven zoals speeltuinen, zwembaden, tennisvelden, een atletiekbaan, een fit-o-meter in het bos, klimmuur, roei- en visvijver, terrasjes en gezellige kuierpaden is vervelen helemaal geen optie.

We overnachten er in comfortabele kamers van 1, 2, 4 of 6 personen. Zowel het ontbijt als het middag- en avondmaal zijn zeer verzorgd en worden aangeboden met zelfbediening.

Details:
Hanenbos
Lotsesteenweg 103
1653 Beersel (Dworp)

Beschikbaarheid

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 bereikbaar."

Koen Depauw

De stage was heel leuk. Het lekker ontbijt, de leuke sporten en activiteiten maken de dag leuk. Er zijn zeer leerrijke lessen, gegeven door zeer goede leerkrachten. Je maakt hier snel vrienden !

Niki Delva

De stage was leuk. Je bent constant bezig met leuke activiteiten en de lessen zijn leerrijk en tof tegelijk, met spelletjes. In Engeland heb ik me goed geamuseerd en ik was blij dat we soms ook eens vrij mochten rondlopen. Het zijn aardige leraren en de activiteiten zijn amusant.

Eveline Coeman