Kortrijk
Deutsches Abenteuer

  • 12-18 ans
  • Duits

Kortrijk
1e - 6e middelbaar

Deutsches Abenteuer

Kom mee op Duits avontuur! In de voormiddag ontdek je op een speelse manier de Duitse taal. In de namiddag wachten je buiten het klaslokaal nog vele andere avonturen. Heb je al eens met een quad gereden? Of heb je eerder zin om te paintballen? Hoe vaak kan jij raak schieten tijdens het karabijnschieten? En hoe snel geraak je bovenaan het klimparcours? Je kan uitpakken met een flinke dosis lef en je krijgt er ongetwijfeld ook een flink pak plezier zomaar bij!

PROGRAMMA

Deze avontuurlijke taalvakantie in Kortrijk garandeert je een boost van je Duitse talenkennis en tonnen plezier door het gevarieerde programma:

  • 4 uur Duitse workshops door ervaren taalcoaches, in kleine groepjes.
  • Avontuur ten top met o.a. quad, paintball, karting en tal van wateractiviteiten zoals vlottentocht, kano, De Blob (spring van een hoogte op het Blob-kussen om diegene die op het kussen zit te lanceren in het water)
  • flyboard (optioneel + € 40)
  • Wie wil kan het taalbad ook eens omruilen voor een bezoek aan het gloednieuwe subtropisch zwembad Lago in Kortrijk (5 glijbanen voor een lengte van 600 meter, golfslagbad, wildwaterbaan van 160 meter).

ACCOMMODATIE

Verblijfscentrum Avanco Kortrijk (internaat).

Kamers van 3 à 7 personen met eigen sanitair.

Beschikbaarheid

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 bereikbaar."

Koen Depauw