Oostduinkerke
Salut les golfeurs !

  • 10-13 jaar
  • Frans

Oostduinkerke
5e LEERJAAR - 1e MIDDELBAAR

Salut les golfeurs !

Altijd al eens op the green willen staan? Dit is je kans! Tijdens de golfinitiatie leer je golfen zoals Tiger Woods. Wie weet ben je een natuurtalent en sla je meteen een hole-in-one! Oefen samen met je nieuwe golfbuddies Frans in het taalatelier en ga daarna op ontdekking doorheen het fantastische domein van Ter Helme in Oostduinkerke. Wie vindt als eerste de supertoffe speeltuin? Met de zee vlakbij heeft deze taalvakantie echt alles in huis om onvergetelijk te worden!

PROGRAMMA

Deze taalvakantie aan zee is perfect om je kennis van het Frans bij te schaven en je er met je nieuwe vriendjes ongelofelijk te amuseren.

  • 3 à 4 uur per dag taalatelier Frans door ervaren taalmonitoren
    (opgedeeld in kleine groepjes, volgens taalniveau en leeftijd)
  • 3 x 2 uur golfinitiatie. Hierbij worden de basistechnieken zoals de swing, het putten en shortgame aangeleerd. Deze lessen gaan hoofdzakelijk door in de oefenzone (driving range, shipping en bunker zone en putting green), maar je maakt eveneens kennis met het terrein. 
  • Sport-, duin- en strandspelen
  • Zwemplezier in Aquafun

De kids worden 24/24 begeleid door ons ervaren en pedagogisch geschoolde team.

Tijdens de pauzes, maaltijden, sport- en spelactiviteiten komen ze spontaan in contact met Franstalige vriendjes die Nederlands komen leren.

Naast dit programma is het hier ook mogelijk om Frans te combineren met:

ACCOMMODATIE

Vakantiedomein ‘Ter Helme’ in Oostduinkerke heeft een uiterst rustige ligging op een paar honderd meter van het strand. Met de prachtige duinen is het er heel aangenaam vertoeven. De accommodatie is ruim, er is een fantastische speeltuin en de maaltijden zijn kindvriendelijk.
We overnachten er in 4- of 6-persoonskamers.

Details:
Ter Helme
Kinderlaan 49-51
8670 Oostduinkerke

Fiscaal attest ter waarde van € 13,70 per dag voor deelnemers tot en met 13 jaar.

Beschikbaarheid

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 bereikbaar."

Koen Depauw