Beersel
Show Time & Adventure!

  • 12-15 JAAR
  • 8-12 JAAR
  • Engels

Beersel
3e - 6e LEERJAAR / 1e MIDDELBAAR - 3e MIDDELBAAR

Show Time & Adventure in Beersel!

Wil je spontaan, zonder angst en met plezier Engels kunnen spreken? Dan is deze taalvakantie iets voor jou! Ons team van taalmonitoren en onze performing arts coach zullen er alles aan doen om jou het vertrouwen en plezier in het spreken van de taal te bezorgen. Theater, stand-up comedy, improvisatie en muzikale komedie zullen je helpen vertrouwen te krijgen in de taal en deze op een natuurlijke manier te leren. Vlotheid, uitspraak en accent worden benadrukt op basis van leeftijd en taalniveau, van beginner tot gevorderde. Daarna kun je je uitleven in nieuwe activiteiten zoals karten en Total Wipe Out Games.  Ben jij klaar voor een uitdaging?

PROGRAMMA

Deze taalvakantie staat in het teken van avontuur, op een leuke manier Engels leren en nieuwe talenten ontdekken.

  • ’s Morgens: 2 uur workshops Frans gegeven door ervaren taalmonitoren + 1 uur workshops podiumkunsten (improvisatie, theater, stand-up, muzikale komedie)
  •  ’s Middags: karten, kennismaking met zelfverdediging/dans/hockey (activiteit naar keuze), waterfietsen en minigolf in het Provinciaal domein van Huizingen, lasershoot, etc.
  • ’s Avonds: muzikale quiz, karaoke, show, Total Wipe Out Games (opblaasbare hindernissen), dansfeest ter afsluiting van het parcours, enz.

ACCOMMODATIE

In verblijfscentrum ‘Hanenbos’ (met 15 ha bos) geniet je van de fantastische ligging vlak naast het Provinciedomein van Huizingen. Met zijn talrijke troeven zoals speeltuinen, zwembaden, tennisvelden, een atletiekbaan, een fit-o-meter in het bos, klimmuur, roei- en visvijver, terrasjes en gezellige kuierpaden is zich vervelen helemaal geen optie.

We overnachten er in comfortabele kamers van 1, 2, 4 of 6 personen. Zowel het ontbijt als het middag- en avondmaal zijn zeer verzorgd en worden aangeboden met zelfbediening.

Fiscaal attest ter waarde van € 15,70 per dag voor deelnemers jonger dan 14 jaar.

Beschikbaarheid

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 bereikbaar."

Koen Depauw