Beersel
Gepersonaliseerde taalboost

  • 12-18 JAAR
  • Engels
  • Frans

Beersel
1e - 6e MIDDELBAAR

Gepersonaliseerde taalboost

Ondervind je moeilijkheden met Frans of Engels op school? Profiteer dan van de herfstvakantie om zeer gericht je kennis bij te spijkeren en zelfs met een streepje voor terug naar school te keren! Breng alvast je schoolboeken mee, want onze taalcoaches pakken heel gericht jouw grootste struikelblokken aan. Maar de boog kan niet altijd gespannen staan! Buiten de lesuren staan onze monitoren klaar voor de nodige ontspanning. Wint jouw team de Total Wipeout Games? Hoe lang overleef jij tijdens de lasershooting? Ben je de snelste piloot op het kartingcircuit ? En hoeveel berichtjes ontvang je tijdens de message party?

 

 

PROGRAMMA

Met deze taalvakantie boost je jouw Franse of Engelse kennis. Je krijgt de mogelijkheid om je volledig toe te spitsen op jouw vragen, problemen en moeilijkheden met de nodige dosis ontspanning tussendoor.

  • Voormiddag: 3 uur taalworkshops (in kleine groepjes, volgens taalniveau)
  • Namiddag: met aangepaste pedagogische middelen gaan we verder in op individuele taalvragen, moeilijkheden en vragen. Breng zeker ook je schoolboeken mee. Zo kunnen we jouw specifieke problemen aanpakken.
    Daarnaast is er ook tijd voor ontspanningsmomenten met allerhande sportactiviteiten (karting, unihockey, ball bouncer, ).
  • Avond: filmavond, lasershooting, quiz, message party…
  • Total Wipeout Games: een superleuk spel met gigantische opblaasbare obstakels.

ACCOMMODATIE

In verblijfscentrum ‘Hanenbos’ (met 15 ha bos) geniet je van de fantastische ligging vlak naast het Provinciedomein van Huizingen. Met zijn talrijke troeven zoals speeltuinen, zwembaden, tennisvelden, een atletiekbaan, een fit-o-meter in het bos, klimmuur, roei- en visvijver, terrasjes en gezellige kuierpaden is zich vervelen helemaal geen optie.

We overnachten er in comfortabele kamers van 1, 2, 4 of 6 personen. Zowel het ontbijt als het middag- en avondmaal zijn zeer verzorgd en worden aangeboden met zelfbediening.

Fiscaal attest ter waarde van € 15,70 per dag voor deelnemers tot en met 13 jaar.

Beschikbaarheid

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 bereikbaar."

Koen Depauw