Blankenberge
Bienvenue à la mer!

 • 8-10 JAAR
 • 11-13 JAAR
 • Frans

Blankenberge
3e - 5e LEERJAAR / 6e LEERJAAR - 1e MIDDELBAAR

Bienvenue à la mer!

De zee, dat is eindeloos speelplezier! Ook tijdens deze taalvakantie. Kom dus lekker ravotten in de duinen en spelen op het strand. Of win jij liever met minigolf? En welke gekke fiets van de Velodroom kan jij de baas? De kers op de taart is de uitstap naar Sea Life Blankenberge, Boudewijn Seapark (3° – 5° leerjaar) of subtropisch zwemparadijs Lago Brugge Olympia (6° leerjaar – 1° middelbaar). Frans leren was nog nooit zo plezant!

PROGRAMMA

Kom tijdens deze taalvakantie volop genieten van sport en spel op het strand
en in de duinen. Ook jouw Franse kennis krijgt ondertussen een flinke boost.

• 4 uur per dag taalatelier Frans door ervaren taalmonitoren (opgedeeld in kleine groepjes, volgens taalniveau en leeftijd)
• Strandactiviteiten: duinenspel en andere strandspelen
• Sport: zwemmen, minigolf, petanque, tafeltennis
• Funactiviteit: een ritje in de knotsgekke Velodroom
• Paasvakantie: uitstap naar Sea Life Blankenberge
• Juli en augustus: Boudewijn Seapark (3° – 5° leerjaar) of zwemparadijs Lago Brugge Olympia (6° leerjaar – 1° middelbaar).

De kids worden 24/24 begeleid door ons ervaren en pedagogisch geschoolde team. Tijdens de pauzes, maaltijden, sport- en spelactiviteiten komen ze spontaan in contact met Franstalige vriendjes die Nederlands komen leren.

Deze taalvakanties starten op zondagnamiddag tussen 14u en 15u en eindigen op vrijdagavond tussen 17u en 18u.

Naast dit programma is het hier ook mogelijk om Frans te combineren met:

ACCOMMODATIE

‘Duinse Polders’ in Blankenberge is een oase van rust vlakbij het strand en de duinen. We overnachten er in prachtige 2, 3- of 4-persoonskamers, voorzien van douche en toilet. Naast de uitstekende infrastructuur met moderne klas- en ontspanningsruimten heeft Duinse Polders nog andere troeven:

 • strand, zee en duinen op 100 meter
 • alle maaltijden zijn in buffetvorm met saladbar en
  dessertbuffet.
 • leuk speelplein
 • sportfaciliteiten: tennis, basket, voetbal, minivoetbal,
  fitnessparcours en minigolf.

Details:
Duinse Polders
A. Ruzettelaan 195
8370 Blankenberge

Fiscaal attest ter waarde van € 15,70 per dag voor deelnemers tot en met 13 jaar.

Beschikbaarheid

De week op kamp was echt leuk, de activiteiten waren echt top in de voor- en namiddag. Ik hoop dat ik rap nog eens kan terugkomen.

Camille Van Lierde

Dit is de 1e keer dat ik op taalkamp ga. In het begin was ik een beetje bang maar daarna heb ik vriendinnen gemaakt. En dan voel je je beter. We leren hier ook veel bij maar we spelen ook leuke spelletjes. Dit kamp is echt de max !

Fleur Van Leenders

De stage was super tof, iedereen is hier vriendelijk, het eten is heel lekker. 's Avonds zijn er hele leuke spelletjes, er is ook een afscheidsfeest. Je leert heel veel bij. Als je dit leest, moet je zeker naar Depauw komen.

Axelle Verfaillie

Leuk ! Toen ik hier kwam, had ik verwacht dat alles stom, saai en kinderachtig ging zijn want de les Frans was altijd stom maar deze lessen waren de tofste Franse lessen die ik ooit heb gehad ! De leerkrachten zijn ook geweldig en grappig. Ik raad dit kamp aan voor kinderen die problemen hebben met Frans of die hun Frans willen onderhouden zodat je niet alles vergeten bent wanneer het schooljaar weer begint. Echt een aanrader !

Herman-Junior Egbertzen

Ik vond de sporten altijd leuk. Ik dacht in het begin dat de lessen super saai gingen worden. Maar ze zijn gewoon nog veel leuker dan aan de TV zitten. Er zat zo'n geweldige sfeer in de klas ! Ik ga zeker nog eens terugkomen.

Lotte Herroelen

Dit is mijn 6de keer op dit kamp, elke 6 jaar de meeste lol en elk jaar maak ik nieuwe vrienden.
De leraars en leraressen zijn echt top ! Zeker een aanrader. Zelfs de jaren als het weer niet mee zit, is het echt leuk. Elk jaar verlang ik naar dit kamp.

Felix Malfait

Ik heb me heel goed geamuseerd. Ik vond de lessen Frans leerrijk. De avondactiviteiten zeer leuk en divers. Het was ook leuk op het strand en in de zee.

Sergant Lucas

Super leuk en ik raad je aan om naar Depauw te gaan!

Jinse Decuyper

La semaine était super, les animations étaient très amusantes et la nourriture était délicieuse. Je compte revenir pour la cinquième fois.

Eléonore Ninane

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 bereikbaar."

Koen Depauw