Kortrijk
Language Boost Camp! - Internaat

  • 17+
  • internaat

Kortrijk
VANAF 6e MIDDELBAAR

Language Boost Camp!

Je goed uit de slag trekken in andere talen verruimt niet alleen je kennis en cultuur. Het vergroot ongetwijfeld ook je kansen om aangeworven te worden bij toekomstige sollicitaties. Een intensieve 5-daagse taaltraining deze zomer is dus zeker een must om een voetje voor te hebben. De trainingen worden gegeven door dynamische docenten uit binnen- en buitenland met tonnen ervaring. Tijdens het Language Boost Camp dagen ze je uit door uitsluitend in de gekozen taal te communiceren. Tegelijk maken ze van deze taalweek ook een leuke en zomerse ervaring.

PROGRAMMA

Boost je language skills in Frans, Engels, Duits of Spaans en schrijf je nu in.
Language Boost Camp is een 5-daagse training. Per dag doorloop je 7 sessies van 45 minuten (in teams van 5). Maar laat je hierdoor niet afschrikken. De lessen zijn immers heel gediversifieerd met functionele en situationele communicatie en geïndividualiseerde opdrachten. Per week kun je maar 1 taal kiezen.

 

ACCOMMODATIE

De taallessen vinden plaats in Kortrijk.

Je verblijft in een gloednieuw hostel op wandelafstand van het Talencentrum en op slechts 500m van de Grote Markt.

’s Avonds kan men vrijblijvend aan de geleide activiteiten deelnemen :  bowling, stadsbezoek, karting en nieuw subtropisch zwembad Lago Kortrijk (5 glijbanen, 160m wildwaterbanen en 717 m totale lengte).  Voor de internen bieden we een ontbijt en middagmaal aan in ons talencentrum.  Het avondmaal is niet begrepen in de prijs en kan vrij door de deelnemers gekozen worden.

 

Beschikbaarheid

Het was een leerrijke week. Ik heb zelf veel vooruitgang gemaakt en da was mijn doel. Het leren in kleine groepjes werkt effectief. Vooral als er en toffe sfeer is.

Lien Van de Weyer

Het was een leerzame week. De groep waar ik me in bevond was hecht waardoor ik meer durfde spreken. Het internaatsleven was ook heel tof.

Ruth Cooreman

Het was een goede week, we hebben veel geleerd.

Pierre

Dit is de derde keer dat ik deelneem aan de taalcursus en ik vind het nog steeds leerrijk. Het is een goede voorbereiding op mijn herexamen van Engels. De activiteiten 's avonds waren goed georganiseerd.

Elisah De Buyser

Très bien ! Alice donne très bien cours, elle s'adapte au niveau de tout le monde et on apprend de manière sympathique. Les activités après les cours sont bien organisées.

Laura Vlémincq

Ik vond het een goed kamp, want het waren leuke lessen en leerkrachten. Ze legden het altijd heel goed uit en de activiteiten in de avond waren ook heel leuk. Het was uiteindelijk echt een toffe week.

Ruben Vanhoof

Ik vond de lessen tof en aangenaam. Ik heb zeer veel Duits geleerd in het weekje dat ik hier heb doorgebracht. Aangename leerkracht en een leertraject op maat! Loved it! Zeker voor herhaling vatbaar!

Ella-Louise Deprez

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 bereikbaar."

Koen Depauw