Kortrijk
Aventure francophone

  • 9-15 jaar
  • Externaat
  • Frans

Kortrijk
4e LEERJAAR t.e.m. 3e MIDDELBAAR

Aventure francophone

Kom mee op Frans avontuur! In de voormiddag ontdek je op een speelse manier de Franse taal. In de namiddag wachten je buiten het klaslokaal nog vele andere avonturen. Heb je al eens met een quad gereden? Of heb je eerder zin om te paintballen? Hoe vaak kan jij raak schieten tijdens het karabijnschieten? En hoe snel geraak je bovenaan het klimparcours? Je kan uitpakken met een flinke dosis lef en je krijgt er ongetwijfeld ook een flink pak plezier zomaar bij!

PROGRAMMA

Deze avontuurlijke taalvakantie in Kortrijk garandeert je een boost van je Franse talenkennis en tonnen plezier door het gevarieerde programma:

  • In de voormiddag worden leuke taalspelletjes afgewisseld met speelse lessen door ervaren taalcoaches, in kleine groepjes.
  • In de namiddag, avontuur ten top met o.a. quad, paintball (vernieuwd parcours met tunnels en loopgraven), boogschieten, karabijnschieten, klimmen, spectaculair nieuw hoogteparcours (verschillende niveaus) … Heb je hoogtevrees? Geen probleem, je kan gerust even de kat uit de boom kijken.
  • Tal van wateractiviteiten zoals vlottentocht, kano, De Blob (spring van een hoogte op het Blob-kussen om diegene die op het kussen zit te lanceren in het water).

ACCOMMODATIE

De taallessen vinden plaats in het Centrum Depauw, Sint-Amandsplein 15, 8500 Kortrijk.

Er is opvang van 7u45 tot 18u.

Warme maaltijden zijn voorzien voor codes M1 / M2 / M3 /MP / MH.

Eigen lunchpakket meebrengen voor codes MZ1 / MZ2 / MZ3 / MZP / MZH.

OVERZICHTSLIJSTEN TAALVAKANTIES

Overzicht zomervakantie Frans

Overzicht zomervakantie Engels

Overzicht krokus-paas-herfstvakantie

Overzicht externaat te Kortrijk

Beschikbaarheid

Ik vond deze stage super leuk! De sfeer was leuk, de lessen waren niet saai en de activiteiten waren heel leuk in de namiddag.

Smekens Robin

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 bereikbaar."

Koen Depauw