Oostduinkerke
AmuZEE-vous!

  • 8-10 JAAR
  • 11-13 JAAR
  • Frans

Oostduinkerke
3e - 5e LEERJAAR / 6e LEERJAAR - 1e MIDDELBAAR

AmuZEE-vous!

Zin om je te amuseren? Kom dan genieten van de prachtige omgeving van Ter Helme in Oostduinkerke! Snuif je longen vol verse zeelucht en leef je helemaal uit in de fantastische speeltuin op het domein. Maak nieuwe vrienden tijdens het Frans taalatelier en beleef er urenlang plezier mee tijdens de sport-, duin- en strandspelen en de lasershootactiviteit. Bovendien word je verwend met een bezoek aan het zwemparadijs Aquafun van “Sunparks”!

PROGRAMMA

Deze taalvakantie aan zee is perfect om je kennis van het Frans bij te schaven en je er met je nieuwe vriendjes ongelofelijk te amuseren.

  • 3 à 4 uur per dag taalatelier Frans door ervaren taalmonitoren
    (opgedeeld in kleine groepjes, volgens taalniveau en leeftijd)
  • Sport-, duin- en strandspelen
  • Zwemplezier in Aquafun
  • Lasershoot

De kids worden 24/24 begeleid door ons ervaren en pedagogisch geschoolde team.

Tijdens de pauzes, maaltijden, sport- en spelactiviteiten komen ze spontaan in contact met Franstalige vriendjes die Nederlands komen leren.

Deze taalvakanties starten op zondagnamiddag tussen 14u en 15u en eindigen op vrijdagavond tussen 16u en 17u, behalve de periode van dinsdag 15/08 (start 14u-15u) tot zondag 20/08/23 (einde 10u-11u).

Naast dit programma is het hier ook mogelijk om Frans te combineren met:

ACCOMMODATIE

Vakantiedomein ‘Ter Helme’ in Oostduinkerke heeft een uiterst rustige ligging op een paar honderd meter van het strand. Met de prachtige duinen is het er heel aangenaam vertoeven. De accommodatie is ruim, er is een fantastische speeltuin en de maaltijden zijn kindvriendelijk.
We overnachten er in 4- of 6-persoonskamers.

Details:
Ter Helme
Kinderlaan 49-51
8670 Oostduinkerke

Fiscaal attest ter waarde van € 15,70 per dag voor deelnemers tot en met 13 jaar.

Beschikbaarheid

Mega leuk! De animatie en de begeleiders zijn super!
Ik heb hier veel bijgeleerd en ook veel vrienden gemaakt.

Anaïs Buys

Het was deze week een super week. We zijn naar Plopsaland en Plopsaqua geweest en daar was het heel leuk.
We hebben superleuke Franse les gehad.

Jonathan Ameye

De voorbije week was super leuk, leuke spelletjes en leuke les !

An Sofie Vanoost

Het was een superleuke week met keiveel toffe activiteiten en leuke begeleiders, we hebben heel veel bijgeleerd.

Alexia Valkeniers

De voorbije week heb ik superveel bijgeleerd ! We hebben altijd leuke activiteiten gedaan en gecombineerd met lesjes Frans. We hebben altijd leuke uitstappen gemaakt, het eten was ook heel erg lekker !

Margo

Ik vond het super leuk op kamp, we hebben super leuke spelletjes in de duinen gedaan, we zijn echt verwend geweest ! We zijn naar het Boudewijnpark geweest en naar het Sunpark ! We hebben super veel bijgeleerd in het Frans !!!

Laura

Het was heel erg tof en ik heb veel bijgeleerd. Ook heb ik me geamuseerd in de duinen en er was lekker eten. Ik zou het mijn vriendinnen zeker aanraden!

Van der Straeten Lara

Ik vond het heel leuk. De activiteiten waren ook super leuk. En het was leuk dat we met Franse jongens en meisjes konden praten. Daardoor heb ik ook heel veel bijgeleerd.

Aster Pocket

Een super, onvergetelijke week. Leuke leraars, monitoren en begeleiders. Een topweek met alles erop en eraan. Een toffe herinnering die je nooit zal vergeten.

Tiffany Girard

Fantastisch! Het was heel leuk om met mijn nieuwe vrienden van alle leuke activiteiten te doen en terwijl ook nog Frans te leren. Het was ook heel leuk dat dit kamp aan de zee was.

Hélène van Impe

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 bereikbaar."

Koen Depauw