Oostduinkerke
Plaisir à la mer

 • 12-18 JAAR
 • Frans

Oostduinkerke
1e - 6e middelbaar

Plaisir à la mer

Kom mee naar zee en beleef de tijd van je leven! Je nieuwe vrienden uit het Frans taalatelier zijn de ideale bondgenoten om het onderste uit de kan van dit kamp te halen. Leef je gedurende deze taalvakantie helemaal uit tijdens de sport-, duin- en strandspelen, verzamel met je team de meeste punten tijdens de Total Wipeout Water Games en voel de adrenaline door je aders pompen tijdens de lasershooting. Vergeet ook je zwemkleding niet, want er wacht je nog een verfrissende duik in het tropisch zwemparadijs Aquafun van Sunparks!

PROGRAMMA

Wees er als eerste bij om deze sport-, strand- en taalvakantie mee te maken en keer terug met een volle rugzak Franse kennis om het schooljaar te starten.

 • 4 uur per dag taalatelier Frans door ervaren taalmonitoren
  (opgedeeld in kleine groepjes, volgens taalniveau en leeftijd)
 • Sportactiviteiten
 • Duin- en strandspelen
 • Total Wipeout Water Games: een superleuk spel met gigantische opblaasbare obstakels
 • Lasershooting
 • Uitstap naar Aquafun in Sunparks.
 • voertaal Frans

Voor de verplaatsingen vragen wij een fiets mee te brengen. Ook mogelijkheid om fiets te huren ter plaatse aan € 20 voor de hele week.

Deze taalvakanties starten op zondagnamiddag tussen 14u en 15u en eindigen op vrijdagavond tussen 17u en 18u.  Alleen in de krokusvakantie start het kamp op zondagavond tussen 19u en 20u.

Naast dit programma is het hier ook mogelijk om Frans te combineren met:

ACCOMMODATIE

Vakantiehuis ‘Hoge Duin’ in Oostduinkerke ligt op een boogscheut van het strand en heeft een eigen duinenpartij.

We overnachten er in een ultramoderne vleugel (exclusief voor ons gereserveerd) met prachtige, ruime 6-persoonskamers, elk met een eigen badkamer en voorzien van alle comfort.

Details:
Hoge Duin
Kinderlaan 45
8670 Oostduinkerke

Fiscaal attest ter waarde van € 15,70 per dag voor deelnemers tot en met 13 jaar.

Beschikbaarheid

Een hele leuke en aangename week ! Iedereen was enorm enthousiast. We hebben veel bijgeleerd en er natuurlijk van genoten. We raden het dubbel en dik aan.

Liza Nekkebroek & Flore Devos

Ik vond het superleuk, de moni's waren heel leuk. Het eten was lekker!! De sfeer was ook super. De activiteiten vond ik ook supertof en in de lessen heb ik veel bijgeleerd, de leerkracht was echt lief !

Marthe Gilbert

De lessen werden speels gebracht. Er was veel afwisseling tussen allerlei leuke activiteiten. De verblijfplaats was tip-top in orde !

Ilse Roseleth

Ik raad dit kamp sterk aan, om de supertoffe monitoren en leraren je helpen zodat je het nieuwe schooljaar weer fris en gemakkelijk kan starten. Ook de animatie is echt de max. Ik vond het ook leuk dat ik bij mijn vriendinnen in de kamer mocht slapen ! Kort samengevat : voor herhaling vatbaar !

Marieke Puype

Deze taalvakantie vond ik zeer leuk, vooral de Wipeout Games. Ik vond het leuk dat er een speelplein op het binnenplein was. Door de lessen Frans ben ik nu ook zeker voorbereid op het nieuwe schooljaar.

Fien Lauwers

De moni's waren ALTIJD gemotiveerd en stonden voor ons klaar als er iets was ! Ik heb de week van m'n leven beleefd !

Marie Heyse

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 bereikbaar."

Koen Depauw