Spa
Paardenplezier en ponypret

  • 8-12 JAAR
  • 8-13 JAAR
  • Frans

Spa
3e LEERJAAR - 1e MIDDELBAAR

Paardenplezier en ponypret

Ruitertjes en amazones, opgelet! Tijdens deze taalvakantie ga je helemaal op in de wereld van het paard. Je voedert, borstelt en zadelt de dieren en zet je eerste stappen als ruiter, of perfectioneert je techniek.

PROGRAMMA

Deze taalvakantie is de perfecte manier om je een weekje helemaal uit te leven met al dat paardenplezier en ondertussen grote vooruitgang te boeken met jouw Franse kennis.

  • 4 uur per dag taalatelier Frans door ervaren taalmonitoren
    (opgedeeld in kleine groepjes, volgens taalniveau en leeftijd)
  • 3 uur per dag kom je in contact met de wereld en de techniek van het paardrijden (voederen, borstelen, zadelen) met 1,5 uur per dag paardrijles: initiatie draf, galop of voltige voor de beginners, de gevorderden mogen zelfs springen.
  • Aquanamiddag
  • Bostocht

De kids worden 24/24 begeleid door ons ervaren en pedagogisch geschoolde team.

Naast dit programma is het hier ook mogelijk om Frans te combineren met:

ACCOMMODATIE

‘Domaine de Mambaye’ is een bosrijk en sfeervol domein, op slechts 2 km van het centrum van Spa. Het domein omvat 10 ha en de natuur straalt er met de kabbelende beekjes en al dat groen gewoon absolute rust uit.

We overnachten er in één van de 5 kastelen op het domein, in 3-, 4- of 6- persoonskamers.

Details:
Domaine de Mambaye
Rue de Barisart 291
4900 Spa

Fiscaal attest ter waarde van € 15,70 per dag voor deelnemers tot en met 13 jaar.

Beschikbaarheid

Het was een super leuk kamp ! Ik heb mij kunnen vertonen zoals ik ben want iedereen was hier gelijk ! De Franse lessen waren super leerrijk en vooral NIET saai ! Ik heb hier veel nieuwe vrienden gemaakt en gelachen als nooit tevoren ! Als zij dit lezen dan bedank ik hen nog voor al de mooie momenten. Hopelijk tot nog eens !

Elise Dekentele

Ik vond het leuk. De les was supertof, want Lieselot is "kei-kei-kei leuk".

Luna Franken

Ik heb echt veel bijgeleerd. De begeleiders zijn super. Ik kom volgend jaar zeker terug.

Elisabeth Bergé

Het was superleuk, je maakt snel vrienden en er zijn leuke monitoren. Als je voor het kamp geen Frans kan, dan kan je na het kamp wel al Frans, dus ik raad het jullie zeker aan om te komen.

Alizée De Zutter

Super, het paardrijden was echt super ! Heel leuke activiteiten en Frans was nog nooit zo leuk !! Merci !!! Ik kom volgend jaar zeker terug !!!

Charlotte

Ik vond het echt geweldig. Het paardrijden was zo leuk en de Franse lessen waren leerrijk en interessant. Ik wil heel graag nog eens terugkomen.

Britt

Het was heel erg leuk, de avondactiviteiten maakten je actief en je ging de volgende dag helemaal fit naar de lessen. Het paardrijden was ook erg leuk, het was leuk om vrij te rijden en nieuwe dingen uit te proberen. Ik kom zeker terug !

Lara

Hartelijk bedankt voor dit superkamp! Ella is een jonge meid die een goed gevuld dagprogramma zeer waardeert anders gaat zij zich al gauw vervelen. Ondanks een klein beetje heimwee de eerste dag heeft zij zich snel herpakt en enkel maar genoten van de Franse taal, de paarden, de omgeving en de moni's. Grote pluimen voor het team Spa!! De juffen (Inge, Nele, Emmy), Jan en Bart hebben Ella en Noah de tijd van hun leven gegeven. Dit is werkelijk het eerste kamp waarbij mijn kindjes enkel maar positieve verhalen mee terug hebben gebracht. Een kwalitatief kamp, mooi lespakket Frans, paardrijles op maat, topanimatie, etc. De dagindeling was perfect in evenwicht en wat ons betreft mag dit zeker zo blijven, dan keren wij meer dan tevreden terug! 1000x dank

Ella Janssens

Het paardrijden is hier super (x1000) leuk. Ze zijn hier heel lief en zorgen heel goed voor ons. Ze zorgen dat je altijd iets te doen hebt.

Laurens Verlinden

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 bereikbaar."

Koen Depauw