Beersel
The Beersel Math Blast

  • WISKUNDE IN HET ENGELS
  • 12-18 JAAR

Beersel
1e - 6e MIDDELBAAR

The Beersel Math Blast

Ons centrum in Beersel nodigt je uit voor een bruisend en zeer gevarieerd Engels taalkamp in combinatie met wiskunde. In de namiddag strijd je voor de overwinning tijdens het tennis- en volleybaltornooi, of waag je je met je nieuwe vrienden aan unihockey, ball bouncer of muurklimmen. Verzamel jij met je team de meeste punten tijdens de Total Wipeout Games? De avondactiviteit is telkens pure fun, zoals een bosspel, een talentenshow of bowling. Hoogtepunt van de week wordt de daguitstap naar Dover en Folkestone. Er is immers geen betere manier om je nieuwe Engelse communicatievaardigheden toe te passen! Beersel will blast you away!

PROGRAMMA

Het Beersel Blast taalkamp heeft alles in petto om je Engels op een leuke manier bij te schaven. Elke dag hebben we een vast dagprogramma met de ideale mix van taal en fun.

  • Voormiddag: 3 uur workshops wiskunde in het Engels.
  • Namiddag: tal van sportieve activiteiten (tennis- en volleybaltornooi, unihockey, ball bouncer, zwemmen in open lucht, minigolf, muurklimmen … ) of culturele activiteiten. Wie wil kan ook zijn Engels oefenen in de studie of remediëring.
  • Vooravond: taalatelier om je Engels nog verder in te oefenen.
  • Avond: bowling, hiphop, urban dance, popping, muziekquiz, talent show, bosspel, fuif …
  • Daguitstap naar Dover en Folkestone met bezoek aan Dover Castle, the Secret Wartime Tunnels, de krijtrotsen, het vissershaventje en het strand van Folkestone.
  • Total Wipeout Games: een leuk en origineel spel waarbij verschillende ploegen het tegen elkaar opnemen in een parcours met als doel om zoveel mogelijk punten te verzamelen.
  • Voertaal Engels

ACCOMMODATIE

In verblijfscentrum ‘Hanenbos’ (met 15 ha bos) geniet je van de fantastische ligging vlak naast het Provinciedomein van Huizingen. Met zijn talrijke troeven zoals speeltuinen, zwembaden, tennisvelden, een atletiekbaan, een fit-o-meter in het bos, klimmuur, roei- en visvijver, terrasjes en gezellige kuierpaden is vervelen helemaal geen optie.

We overnachten er in comfortabele kamers van 1, 2, 4 of 6 personen. Zowel het ontbijt als het middag- en avondmaal zijn zeer verzorgd en worden aangeboden met zelfbediening.

Details:
Hanenbos
Lotsesteenweg 103
1653 Beersel (Dworp)

Beschikbaarheid

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 bereikbaar."

Koen Depauw