Beersel
Taalbreak in de herfst

  • 12-18 JAAR
  • Engels

Beersel
1e - 6e MIDDELBAAR

Taalbreak in de herfst

Het schooljaar is aan een korte pauze toe, en jij kan die op de slimste en plezantste manier benutten! De leuke taallessen bezorgen je een streepje voor als je na de vakantie terug op school komt. Buiten de lesuren staat ons team van monitoren klaar om je een onvergetelijke tijd en urenlang plezier te bezorgen met je nieuwe vrienden. Wint jouw team de Total Wipeout Games? Hoe lang overleef jij tijdens de lasershooting? Ben je de snelste piloot op het kartingcircuit ? En hoeveel berichtjes ontvang je tijdens de message party? Kennis, plezier en vrienden om nooit meer te vergeten!

PROGRAMMA

Deze taalvakantie bruist van de energie met tal van ontspannende activiteiten, afgewisseld met leuke lessen.

  • Voormiddag: 3 uur Engelse taalworkshops (in kleine groepjes, volgens taalniveau)
  • Namiddag: boeiende workshops waar je in kleine groepjes rond gemeenschappelijke projecten werkt, begeleide ontspanningsmomenten met allerhande sportactiviteiten (karting, unihockey, ball bouncer).
  • Avond: filmavond, lasershooting, quiz, message party…
  • Total Wipeout Games: een leuk en origineel spel waarbij verschillende ploegen het tegen elkaar opnemen in een parcours met als doel om zoveel mogelijk punten te verzamelen.

ACCOMMODATIE

In verblijfscentrum ‘Hanenbos’ (met 15 ha bos) geniet je van de fantastische ligging vlak naast het Provinciedomein van Huizingen. Met zijn talrijke troeven zoals speeltuinen, tennisvelden, een atletiekbaan, een fit-o-meter in het bos, klimmuur, roei- en visvijver, terrasjes en gezellige kuierpaden is vervelen helemaal geen optie.

We overnachten er in comfortabele kamers van 1, 2, 4 of 6 personen. Zowel het ontbijt als het middag- en avondmaal zijn zeer verzorgd en worden aangeboden met zelfbediening.

Fiscaal attest ter waarde van € 15,70 per dag voor deelnemers jonger dan 14 jaar.

Beschikbaarheid

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 bereikbaar."

Koen Depauw