Blankenberge
Vive le tennis!

  • 8-10 JAAR
  • 11-13 JAAR
  • Frans

Blankenberge
3e - 5e LEERJAAR / 5e LEERJAAR - 1e MIDDELBAAR

séjour linguistique blankenberge

Vive le tennis!

Trek je tennisschoenen aan en kom lekker een balletje slaan tijdens deze taalvakantie. Is het je eerste kennismaking of droom je al van Roland-Garros? Geen zorgen: iedereen krijgt les op zijn eigen niveau. Als je niet weet wat Roland-Garros is, kan één van je nieuwe Franse vrienden je dat zeker vertellen, of je verneemt het wel tijdens de Franse les. Met ook nog een uitstap naar Boudewijn Seapark (3° – 5° leerjaar) of zwemparadijs Lago Brugge Olympia (6° leerjaar – 1° middelbaar) op het programma is één ding wel zeker: het wordt een onvergetelijke week boordevol plezier!

PROGRAMMA

Ga met ons mee naar Blankenberge voor een taalvakantie vol tennisplezier, zon, zee, strand en duinen.
• 4 uur per dag taalatelier Frans door ervaren taalmonitoren (opgedeeld in kleine groepjes, volgens taalniveau en leeftijd)
• 3 uur per dag tennisles onder leiding van ervaren tennisleraars.
• Uitstap naar Boudewijn Seapark (3° – 5° leerjaar) of zwemparadijs Lago Brugge Olympia (6° leerjaar – 1° middelbaar).

De kids worden 24/24 begeleid door ons ervaren en pedagogisch geschoolde team.
Tijdens de pauzes, maaltijden, sport- en spelactiviteiten komen ze spontaan in contact met Franstalige vrienden die Nederlands komen leren.

Naast dit programma is het hier ook mogelijk om Frans te combineren met:

Deze taalvakanties starten op zondagnamiddag tussen 14u en 15u en eindigen op vrijdagavond tussen 17u en 18u.

ACCOMMODATIE

‘Duinse Polders’ in Blankenberge is een oase van rust vlakbij het strand en de duinen. We overnachten er in prachtige 2, 3- of 4-persoonskamers, voorzien van douche en toilet. Naast de uitstekende infrastructuur met moderne klas- en ontspanningsruimten heeft Duinse Polders nog andere troeven:

  • strand, zee en duinen op 100 meter
  • alle maaltijden zijn in buffetvorm met saladbar en dessertbuffet
  • leuk speelplein
  • sportfaciliteiten: tennis, basket, voetbal, minivoetbal, fitnessparcours en minigolf

Details:
Duinse Polders
A. Ruzettelaan 195
8370 Blankenberge

Fiscaal attest ter waarde van € 15,70 per dag voor deelnemers tot en met 13 jaar.

Beschikbaarheid

Ik vond het SUPER leuk, dit is het beste kamp ever ! De beste begeleiding + animator en het eten is ook heel lekker. De kamers zijn ook heel groot, indeling is ook SUPER enz, het beste kamp ever !!

Kaat Vervloesem

Ik vond het hier geweldig ! De sfeer, de animatie en nog veel meer. De afwisseling zit goed in elkaar en dan na een kleine inspanning voor Frans heerlijk eten. Ik raad je zekr aan om hier naartoe te gaan.

Toon

Depauw is het beste Frans kamp ooit, ik ben zelf al 4x geweest. Het is zeker een aanrader ! Want je hebt altijd 2 uurtjes sport en 4 uurtjes les. Ik hoop dat jullie zullen komen.

Camille Leterme

Het kamp is heel leuk. Bij het begin denk je : o nee, ik heb geen zin maar direct maak je nieuwe vrienden, het eten is ook super en elke avond doe je een superleuke activiteit. Na het eten kon je pingpongen en meer. Kom met je vrienden !

Nicolas Staessens

Ik heb heel erg genoten van de stage ! De activiteiten waren tof, de slaapkamers waren dik OK ! Mijn leerkracht, Wouter, was heel tof, de anderen natuurlijk ook ! :-)
Ik weet dat ik veel heb bijgeleerd tijdens de lessen. Volgend jaar wil ik zeker terugkomen ! Bedankt voor de fijne week !

Annabel Renders

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 bereikbaar."

Koen Depauw