Kortrijk
Language Boost Camp! - Externaat

  • 17+
  • Externaat

Kortrijk
VANAF 6e MIDDELBAAR

Language Boost Camp!

Je goed uit de slag trekken in andere talen verruimt niet alleen je kennis en cultuur. Het vergroot ongetwijfeld ook je kansen om aangeworven te worden bij toekomstige sollicitaties. Een intensieve 5-daagse taaltraining deze zomer is dus zeker een must om een voetje voor te hebben. De trainingen worden gegeven door dynamische docenten uit binnen- en buitenland met tonnen ervaring. Tijdens het Language Boost Camp dagen ze je uit door uitsluitend in de gekozen taal te communiceren. Tegelijk maken ze van deze taalweek ook een leuke en zomerse ervaring. Per week kun je maar 1 taal kiezen.

PROGRAMMA

Boost je language skills in Frans, Engels, Duits of Spaans en schrijf je nu in.
Language Boost Camp is een 5-daagse training. Per dag (van 9u – 16u) doorloop je 7 sessies van 45 minuten (in teams van 5). Maar laat je hierdoor niet afschrikken. De lessen zijn immers heel gediversifieerd met functionele en situationele communicatie en ge├»ndividualiseerde opdrachten.

De externen kunnen samen met de anderstalige deelnemers vrijblijvend deelnemen aan de avondactiviteiten voor een supplement van ÔéČ 40.

ACCOMMODATIE

De taallessen vinden plaats in het Centrum Depauw, Sint-Amandsplein 15, 8500 Kortrijk.

Full Package
Woon je wat verder weg van Kortrijk of wil je onze toffe avondactiviteiten niet missen, dan is onze Full Package formule een absolute aanrader.

 

Beschikbaarheid

Ik vond het een heel leuke ervaring en ik heb er veel van bijgeleerd !
We hadden een zeer goede leerkracht.

Angelo Pappijn

Een aangename en leerrijke week. Voor mij is de opdracht gelukt : om Frans te spreken. Het is voor herhaling vatbaar.

Maxime Mouton

Meer informatie

"We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de taalvakanties zijn wij daarom 24/24 bereikbaar."

Koen Depauw